“Volgens het ene bord mag je maar 30 minuten parkeren, maar volgens het andere bord, met de parkeerschijf op, mag je twee uur parkeren”, zegt Vandeburie.
Volledig scherm
“Volgens het ene bord mag je maar 30 minuten parkeren, maar volgens het andere bord, met de parkeerschijf op, mag je twee uur parkeren”, zegt Vandeburie. © Henk Deleu

Is het nu 30 minuten parkeren of 2 uur? Verkeersborden zorgen voor verwarring

harelbekeTwee verkeersborden op het nieuwe Marktplein, aan de kant van de kerk in Harelbeke, zorgen voor verwarring. Het was raadslid Brecht Vandeburie (N-VA) die het euvel aankaartte op de gemeenteraadszitting.

  1. Coronaregels dwarsbomen opening nieuwe parenclub Pourquoi Pas: “Boven mag bijna alles, in de bar beneden bijna niets, het is absurd”
    PREMIUM
    Harelbeke/Kortrijk

    Coronare­gels dwarsbomen opening nieuwe parenclub Pourquoi Pas: “Boven mag bijna alles, in de bar beneden bijna niets, het is absurd”

    Pourquoi Pas, een nieuwe parenclub in Harelbeke, ontvangt nog geen swingers. De opening is voor onbepaalde tijd uitgesteld. “Boven mag je doen wat je wil, zodra je op een matras ligt. Maar beneden in de bar worden we aan banden gelegd. Het is absurd. We koesterden hoop dat de coronamaatregelen snel zouden versoepelen, maar dat is helaas niet het geval”, zeggen de uit Kortrijk afkomstige uitbaters Benny Vandenbroucke (53) en Soraya Vandamme (41).