De politie van de zone Gavers waarschuwt voor inbraken in appartementsgebouwen.
Volledig scherm
De politie van de zone Gavers waarschuwt voor inbraken in appartementsgebouwen. © Hans Verbeke

Inbrakenplaag in appartementen blijft aanhouden: opvallend meer feiten dan vorig jaar

Onbekenden hebben dinsdagnamiddag ingebroken in een flat langs de Arendsstraat in Harelbeke. Daarbij werd ondermeer een duur horloge gestolen. De inbraak is dit keer een alleenstaand geval, maar eerder dit jaar waren er al opvallend veel dergelijke feiten.

0 reacties

 1. Na AZ Groeninge starten ook Waregems OLV van Lourdesziekenhuis en Sint-Jozefskliniek in Izegem met Onco@home
  Kortrijk/Waregem

  Na AZ Groeninge starten ook Waregems OLV van Lourdeszie­ken­huis en Sint-Jozefskli­niek in Izegem met Onco@home

  Onco@home, die het mogelijk maakt om gespecialiseerde zorg bij kankerpatiënten deels ook thuis te doen, wordt uitgebreid. Nu werkt de dienst al met partners AZ Groeninge in Kortrijk, Wit-Gele Kruis, i-mens, ZorgConnect en Kom op tegen Kanker. Sinds deze maand kunnen ook patiënten die behandeld worden in het Onze-Lieve-Vrouw van Lourdesziekenhuis in Waregem kiezen voor deze alternatieve zorgvorm. Er worden nu 40 Onco@home-thuisverpleegkundigen ingezet.
 2. Na Finse piste, petanqueveld en boomgaard legt energiebedrijf Vyncke nu ook padelterrein aan voor personeel: “Zelfs hun familie en vrienden mogen komen spelen”
  Harelbeke

  Na Finse piste, petanque­veld en boomgaard legt energiebe­drijf Vyncke nu ook padelter­rein aan voor personeel: “Zelfs hun familie en vrienden mogen komen spelen”

  Energiebedrijf Vyncke uit Harelbeke scoort weer bij zijn werknemers: het liet een padelterrein aanleggen dat ze elke dag van de week kunnen gebruiken. Gratis, zélfs voor vrienden en familie van personeelsleden. Vyncke heeft een rijke traditie van werknemerverwennerij, want er is al een Finse looppiste, een petanque en een boomgaard. “Niet alleen werken telt hier, ook ontspanning, dat maakt het dan weer leuker om te werken”, zegt Emma Vanpoucke.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”