Michaël Vannieuwenhuyze (41) zal zijn triatlon afleggen in een outfit met namen op van mensen die de strijd verloren tegen kanker. Hij deed dat eerder al tijdens zijn deelname aan de 1000km voor Kom op Tegen Kanker.
Volledig scherm
Michaël Vannieuwenhuyze (41) zal zijn triatlon afleggen in een outfit met namen op van mensen die de strijd verloren tegen kanker. Hij deed dat eerder al tijdens zijn deelname aan de 1000km voor Kom op Tegen Kanker. © Henk Deleu

Iemand dierbaars verloren aan kanker? Michaël zet de naam van je geliefde op zijn sporttruitje

harelbekend Dat Michaël Vannieuwenhuyze (41) uit Harelbeke deze zomer een volledige triatlon zal afleggen op grondgebied Harelbeke ten voordele van Kom op tegen Kanker wisten we al. Maar nu lanceert hij nog een dubbele oproep. Wie een vriend of familielid is verloren aan kanker, mag de naam aan hem doorgeven. De namen die hij binnen krijgt, zet hij op zijn sportoutfit. Op die manier leggen ze de hele triatlon samen met hem af.

  1. Provincie duidt vijf zones aan voor mogelijke toekomstige bedrijvenzones: “Dagelijks krijgen we de vraag van ondernemers waar ze kunnen investeren”
    deerlijk/Waregem/anzegem

    Provincie duidt vijf zones aan voor mogelijke toekomsti­ge bedrijven­zo­nes: “Dagelijks krijgen we de vraag van onderne­mers waar ze kunnen investeren”

    De Provincie West-Vlaanderen schuift vijf zones naar voren in regio Waregem waar in de toekomst extra bedrijfsruimte ontwikkeld kan worden. Het gaat om percelen bij Spijkerland, Esser en de Nijverheidslaan in Deerlijk, Vijverdam Zuid in Anzegem, en Schoondal in Waregem. Ook krijgen enkele bestaande bedrijfsgronden mogelijk een andere bestemming. “Al zijn we wel benieuwd hoe de eigenaars van die gronden gecompenseerd zullen worden”, zegt Anzegems burgemeester Gino Devogelaere.