Lise-Marie Platteau en Wouter Bouckaert hekelen de uitgaven die Harelbeke deed met de steun uit het Noodfonds.
Volledig scherm
Lise-Marie Platteau en Wouter Bouckaert hekelen de uitgaven die Harelbeke deed met de steun uit het Noodfonds. © Henk Deleu

Harelbeke gebruikt 100.000 euro uit Noodfonds om rekening te doen kloppen, ontdekt Open Vld: “Niet de bedoeling, geld is voor verenigingen”

harelbekeMeer dan 100.000 euro van de 276.000 euro die Harelbeke kreeg van de Vlaamse overheid om cultuur-, jeugd- en sportverenigingen te ondersteunen in deze coronacrisis, wordt gebruikt door de stad om de rekening van het meerjarenplan te doen kloppen. Open Vld vroeg de lijst met uitgaven op en roept de meerderheid ter verantwoording.

 1. Strijd om Boekenbeurs barst los, na Kortrijk tonen Gent en Brussel interesse, Antwerpen geeft niet op: “Er zijn al twintig geïnteresseerden”
  PREMIUM
  Kortrijk/Gent/Antwerpen/Brussel

  Strijd om Boeken­beurs barst los, na Kortrijk tonen Gent en Brussel interesse, Antwerpen geeft niet op: “Er zijn al twintig geïnteres­seer­den”

  De Antwerpse Boekenbeurs is te koop. Kortrijk ruikt een kans om de beurs, die in 2019 nog bijna 124.000 bezoekers lokte, binnen te halen. Ook Gent wil dé boekenbeurs van Vlaanderen. Er zijn alles samen zo’n twintig geïnteresseerden, zoals ook Brussel, dat het op de gemeenteraad brengt. En Antwerpen is niet van plan om de Boekenbeurs zomaar te laten vertrekken. De strijd barst los.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"