Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © ANP

Harelbeke en Kuurne voeren in 2022 verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen in

Harelbeke/KuurneOm meer in te zetten op kwalitatieve huurwoningen, voeren Harelbeke en Kuurne in 2022 een verplicht conformiteitsattest in. Het geeft aan dat de huurwoning voldoet. De oudste woningen worden eerst onderworpen aan het attest.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. “Ik wil coke snuiven op je kont”: twintiger die tientallen meisjes stalkte, veroordeeld voor verkrachting op afstand
  PREMIUM

  “Ik wil coke snuiven op je kont”: twintiger die tientallen meisjes stalkte, veroor­deeld voor verkrach­ting op afstand

  De 24-jarige jongeman uit Harelbeke die de voorbije jaren tientallen jonge vrouwen in heel Vlaanderen heeft gestalkt en bedreigd, is veroordeeld. De meisjes weigerden telkens om tegen betaling met hem op date te gaan. De rechter legde hem onder andere een tijdelijk verbod op sociale media op. Niets te vroeg, want enkele meisjes stelden dat hij de dag voor zijn proces nog een van de slachtoffers had bedreigd.
  Harelbeke