Beide auto's liepen zware schade op bij de frontale botsing langs de N50.
Volledig scherm
Beide auto's liepen zware schade op bij de frontale botsing langs de N50. © LSI

Frontale botsing op Brugsesteenweg in Hulste: “De bestuurder die het ongeval heeft veroorzaakt, is gewoon doorgereden”

Hulste/KortrijkDe Brugsesteenweg (N50) in Hulste bij Harelbeke is maandagochtend vroeg ongeveer een uur afgesloten gebleven na een frontale botsing tussen twee voertuigen. Dat gebeurde nadat een derde bestuurder een inhaalmanoeuvre had gedaan. Eén automobilist raakte gewond bij het ongeval.

  1. Varkenskweker Nico praat over de miserie in zijn sector na nieuwe beelden Animal Rights:  “Onszelf een loon uitkeren? Dat is al jaren niet meer aan de orde”
    PREMIUM
    Kaprijke

    Varkenskwe­ker Nico praat over de miserie in zijn sector na nieuwe beelden Animal Rights: “Onszelf een loon uitkeren? Dat is al jaren niet meer aan de orde”

    De Vlaamse varkensboeren zijn niet opgezet met de nieuwe undercoverbeelden van Animal Rights. Niet alleen zijn ze volgens de boeren niet representatief, ze komen ook erg ongelegen. Want veel varkensboeren staan door de varkenspest, de lage vleesprijzen en nu ook het stikstofakkoord op de rand van een financiële afgrond. We gingen luisteren bij Nico Baeke uit Kaprijke. “We worden steeds verder in het verdomhoekje geduwd. Vorig jaar is een goede vriend van me uit het leven gestapt. Hij was lang niet de enige die geen uitweg meer zag.”