Op deze manier koppel ik er een goed doel aan, én kunnen deelnemers nieuwe mensen leren kennen”, zegt Melissa. “De eerste twee edities waren al goed voor 50 unieke deelnemers, dus ik ben best wel tevreden."
Volledig scherm
Op deze manier koppel ik er een goed doel aan, én kunnen deelnemers nieuwe mensen leren kennen”, zegt Melissa. “De eerste twee edities waren al goed voor 50 unieke deelnemers, dus ik ben best wel tevreden." © Melissa Nuyttens

Fotografe Melissa Nuyttens organiseert elke week wandeling voor het goede doel

HulsteFotografe Melissa Nuyttens van Foliefotografie in Hulste organiseert elke week een laagdrempelige wandeling voor het goede doel. Elke dinsdagavond om 19.30u mag iedereen die zin heeft in een wandeling van 7km naar Hulstedorp komen om mee te wandelen. Wie deelneemt betaalt 1 euro (of meer), en die opbrengst wordt geschonken aan het eindejaarsevent Hulste For Life.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Kerstmarkt in Kortrijk blijft overeind: “Opluchting is groot, we hebben er veel zin in”
  Kortrijk

  Kerstmarkt in Kortrijk blijft overeind: “Opluchting is groot, we hebben er veel zin in”

  Buitenevenementen - waaronder kerstmarkten in open lucht - kunnen doorgaan, zo besliste het Overlegcomité vrijdag. Goed nieuws voor de organisatoren van de kerstmarkt in Kortrijk, die op donderdag 9 december opent. “De veiligheid staat voorop, door met duidelijke coronamaatregelen te werken, maar we hebben er vooral heel veel zin in”, vertelt mede-initiatiefnemer Joran Vanhoenacker. “Het kan op een perfect veilige manier”, zegt burgemeester Ruth Vandenberghe.