De initiatiefnemers willen met de wandeling iedereen de kans geven om afscheid te nemen van Gianni, die overleed middenin in de coronacrisis.
Volledig scherm
De initiatiefnemers willen met de wandeling iedereen de kans geven om afscheid te nemen van Gianni, die overleed middenin in de coronacrisis. © Henk Deleu

Familie van aan hersentumor overleden Gianni (22) organiseert benefietwandeling

Kuurne/harelbekeDe mama en zus van Gianni De Bosschere (22) uit Harelbeke, de jongeman die vorig jaar de strijd tegen een hersentumor verloor, organiseren op zaterdag 25 september een wandeling om hem te herdenken. De opbrengst schenken ze aan het Dieterfonds, dat onderzoek naar hersentumoren steunt. “Op die manier hopen we lotgenoten te helpen.”

 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 3. Kuurne lanceert eindejaarsactie: “Bij aankoop van een Kukadobon kan je een tweede bon winnen”
  kuurne

  Kuurne lanceert eindejaars­ac­tie: “Bij aankoop van een Kukadobon kan je een tweede bon winnen”

  Van 10 december tot 6 januari lanceert de gemeente Kuurne een eindejaarsactie om de Kukadobon in de kijker te zetten. “Als startschot zal de Kukadobon te koop zijn op de wekelijkse markt van 14 december”, zegt burgemeester Francis Benoit. “Bij aankoop van een Kukadobon mag je op de markt een draai geven aan het rad van fortuin. Maar ook wie elders een bon koopt, maakt vanaf 10 december kans op een verdubbeling van de aangekochte cadeaubon en andere prijzen.”