Meer dan 2 en zelfs meer dan 5 promille liet een vrouw achter het stuur al eens optekenen.
Volledig scherm
Meer dan 2 en zelfs meer dan 5 promille liet een vrouw achter het stuur al eens optekenen. © iStock

En dan blaas je na een nachtje ontnuchteren in de cel nog altijd meer dan 2 promille: automobiliste doet op politierechtbank monden openvallen

Harelbeke“Misschien is er iets fout met haar metabolisme?” Zelfs de eigen advocate van een 37-jarige automobiliste zocht voor de politierechter in Kortrijk naar een verklaring voor de torenhoge alcoholgehaltes die ze tot twee keer toe bij controles liet optekenen. Absolute dieptepunt: 5,5 promille.

  1. Nieuwe brasserie Victoria opent in Astridpark: “Ontdek seizoensgebonden lekkernijen, in gezellig kunstzinnig en inspirerend kader”
    PREMIUM
    Kortrijk

    Nieuwe brasserie Victoria opent in Astridpark: “Ontdek seizoensge­bon­den lekkernij­en, in gezellig kunstzin­nig en inspire­rend kader”

    Arman Murazyan (31) en Adriana Vanwynsberghe (33) openen op dinsdag 29 november hun nieuwe brasserie Victoria, aan het Astridpark. “Arman, hij heeft zeventien jaar ervaring als kok en chef-kok, maakt een droom waar. En voor mij voelt het als te mooi om waar te zijn, na zware rugproblemen. Wie Victoria bezoekt, krijgt veel gezelligheid, gastvrijheid en rust”, vertelt Adriana enthousiast.