Aan de supporters lag het zeker niet, in café Chasse Patate. Hun enthousiasme was aanstekelijk. Het mocht helaas niet zijn
Volledig scherm
Aan de supporters lag het zeker niet, in café Chasse Patate. Hun enthousiasme was aanstekelijk. Het mocht helaas niet zijn © Henk Deleu

Eli Iserbyt pakt brons, fanatieke supporters in Bavikhove schipperen tussen ontgoocheling en trots

BavikhoveVol huis zondagavond in café Chasse Patate, thuishaven van de supportersclub van Eli Iserbyt in Bavikhove. Een kleine honderd aanwezigen zagen hoe hun Iserbyt afgetroefd werd door een indrukwekkende Tom Pidcock en hoe hij ook Lars Van der Haar moest laten voorgaan. De teleurstelling was bij veel fans van hun gezicht af te lezen, al was er ook trots. “Het is geen sukkelaar hé, hij staat met het brons toch maar mooi op het podium”, stelde Stijn Soetaert.

  1. Flitsboete leidt tot celstraf en levenslang rijverbod voor aannemer die veroordelingen opstapelt: “Geen zin om vier jaar te brommen”
    PREMIUM

    Flitsboete leidt tot celstraf en levenslang rijverbod voor aannemer die veroorde­lin­gen opstapelt: “Geen zin om vier jaar te brommen”

    Een 54-jarige aannemer uit Dendermonde, die al verschillende veroordelingen op zijn naam heeft staan, heeft een levenslang rijverbod gekregen omdat een op zijn naam gehuurde bestelwagen geflitst werd in Marke. Daarnaast moet de man ook naar de gevangenis en een boete betalen van 16.000 euro. Of hoe een banale flitsboete loodzware gevolgen kan hebben. “Een groteske vergissing, nog maar eens”, zegt de aannemer die niet opdaagde in de rechtbank, maar voor ons wel de telefoon opnam.
    Kortrijk