Een 34-jarige man uit Harelbeke is ook in beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van één jaar effectief omdat hij een andere man vorig jaar zware slagen heeft toegebracht in Harelbeke
Volledig scherm
Een 34-jarige man uit Harelbeke is ook in beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van één jaar effectief omdat hij een andere man vorig jaar zware slagen heeft toegebracht in Harelbeke © Wannes Nimmegeers

Eén jaar effectief nadat beklaagde man in elkaar slaat die zijn hond naar asiel bracht

HarelbekeEen 34-jarige man uit Harelbeke is ook in beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van één jaar effectief omdat hij een andere man vorig jaar zware slagen heeft toegebracht in Harelbeke. Het slachtoffer had de hond van de beklaagde naar het asiel gebracht, en dat viel in slechte aarde.

 1. Na AZ Groeninge starten ook Waregems OLV van Lourdesziekenhuis en Sint-Jozefskliniek in Izegem met Onco@home
  Kortrijk/Waregem

  Na AZ Groeninge starten ook Waregems OLV van Lourdeszie­ken­huis en Sint-Jozefskli­niek in Izegem met Onco@home

  Onco@home, die het mogelijk maakt om gespecialiseerde zorg bij kankerpatiënten deels ook thuis te doen, wordt uitgebreid. Nu werkt de dienst al met partners AZ Groeninge in Kortrijk, Wit-Gele Kruis, i-mens, ZorgConnect en Kom op tegen Kanker. Sinds deze maand kunnen ook patiënten die behandeld worden in het Onze-Lieve-Vrouw van Lourdesziekenhuis in Waregem kiezen voor deze alternatieve zorgvorm. Er worden nu 40 Onco@home-thuisverpleegkundigen ingezet.
 2. T-Day! Om 8 uur meteen al liters bier in Bar Luxe: “We doen het voor de uitbater, hij is onze vriend”
  Kortrijk

  T-Day! Om 8 uur meteen al liters bier in Bar Luxe: “We doen het voor de uitbater, hij is onze vriend”

  De bevrijding van de terrassen is begonnen, na een verplichte horecasluiting van bijna zeven maanden. T-Day vatte op sommige plaatsen al vanmorgen om 8 uur aan, zoals in de uitgaansbuurt in Kortrijk. Waar in Bar Luxe al meteen de eerste liters bier gedronken werden. “We hebben de uitbater zo hard gemist. Brian is een vriend. Het café is zijn leven. We steunen hem graag.”
 1. Telefoon van slager staat roodgloeiend na mop van Evenepoel
  Play

  Telefoon van slager staat roodgloei­end na mop van Evenepoel

 2. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn