Duizenden gezinnen genieten van Putteke Winter in Gavers
Volledig scherm
Duizenden gezinnen genieten van Putteke Winter in Gavers © Henk Deleu

Duizenden gezinnen genieten van Putteke Winter in Gavers

Enkele duizenden bezoekers hebben vrijdagavond genoten van de zesde editie van ‘Putteke Winter’ in provinciedomein De Gavers in Harelbeke, een feeërieke wandeling van iets meer dan 3 km. 

0 reacties

 1. Witwaspraktijken of slachtoffer van vriendschapsfraude? Vrouw (63) stort tot 169.000 euro door naar Facebookvriendje
  PREMIUM
  Ingelmunster

  Witwasprak­tij­ken of slachtof­fer van vriend­schaps­frau­de? Vrouw (63) stort tot 169.000 euro door naar Facebook­vriend­je

  Een 63-jarige alleenstaande vrouw uit Ingelmunster heeft enkele jaren 169.000 euro doorgestort naar een man die ze had leren kennen op Facebook. Volgens het openbaar ministerie wist de vrouw dat er iets niet pluis was, maar dat ontkent ze. “Ik moest zijn loon doorstorten omdat er problemen waren op de plaats waar hij verbleef”, zegt de vrouw, die beweert dat ze het slachtoffer was van vriendschapsfraude.
 2. Miss Grace Benelux finaliste Valentine herdenkt aan kanker overleden Steffie (9) met snoepjesverkoop voor Think Pink: “We vergeten haar nooit”
  PREMIUM
  Heule/Gullegem/Kortrijk

  Miss Grace Benelux finaliste Valentine herdenkt aan kanker overleden Steffie (9) met snoepjes­ver­koop voor Think Pink: “We vergeten haar nooit”

  Op 28 maart 2015 overleed Steffie Vermaut (9) uit Heule aan de gevolgen van kanker. “Zo jong een vriendin verliezen, het blijft voor altijd in ons hoofd hangen”, zegt Valentine Besard (16) uit Gullegem. De Miss Grace Benelux finaliste verkoopt nu zakjes snoep, ook om Steffie te herdenken. De opbrengst gaat integraal naar borstkankerorganisatie Think Pink.