David Smith, een Brit die al meer dan 50 jaar in Duitsland woont, zag zijn auto uitbranden op de E17.
Volledig scherm
David Smith, een Brit die al meer dan 50 jaar in Duitsland woont, zag zijn auto uitbranden op de E17. © Hans Verbeke

Dat is pas pech hebben: rit naar Frankrijk om kapotte auto op te halen, eindigt met inferno op E17

HarelbekeEen ritje naar Duinkerke om zijn kapotte auto op te halen, is voor David Smith uit het Duitse Schwerte, in de buurt van Dortmund, in mineur geëindigd. Op de E17 vatte zijn Hyundai Tucson vuur. “Er was geen blussen aan”, zegt de zestiger.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Schaatsen op topniveau kan nu ook tijdens de schooluren: “Als we méér topsporters willen in ons land, is dit de manier waarop het moet”
  kortrijk

  Schaatsen op topniveau kan nu ook tijdens de schooluren: “Als we méér topspor­ters willen in ons land, is dit de manier waarop het moet”

  Uniek in het Vlaams onderwijs: leerlingen van middelbare school Athena in Kortrijk kunnen vanaf dit schooljaar voor de sportoptie kunstschaatsen kiezen. Zeven leerlingen doen dat al. Vier uur per week kunnen ze schaatsen op IJsbaan De Piste. De leerstof van de gemiste lessen halen ze achteraf in. “Als we méér topsporters willen in ons land, is dit de manier waarop het moet”, klinkt het.