De gifslang die in Harelbeke een man in de hand beet, werd opgehaald door een medewerker van SOS Reptiel.
Volledig scherm
PREMIUM
De gifslang die in Harelbeke een man in de hand beet, werd opgehaald door een medewerker van SOS Reptiel. © SOS Reptiel

“Dat beest was uitgehongerd en beet me”: speelgoedslang blijkt giftige adder

Harelbeke/De PinteEen 42-jarige man uit De Pinte heeft veel geluk gehad bij een vreemd incident op zijn werk in Harelbeke. Hij zag een speelgoedslang liggen naast een container en wilde die oprapen, tot plots bleek dat het helemaal geen speelgoed was. De groene slang uit Azië beet hem in de hand. Toen het om een gifslang bleek te gaan, schrok de man wel. “24 uur heb ik ter observatie in het ziekenhuis gelegen...”

  1. Klanten roepen op om massaal Bar Luxe te steunen, na noodkreet van uitbater Brian (29): “We zijn in shock, café mag niet failliet gaan”
    PREMIUM
    Kortrijk/Harelbeke

    Klanten roepen op om massaal Bar Luxe te steunen, na noodkreet van uitbater Brian (29): “We zijn in shock, café mag niet failliet gaan”

    De noodkreet van Brian Taveirne (29) van Bar Luxe, zijn financiële reserves zijn na ruim twintig maanden zonder nachtleven op en hij dreigt zijn danscafé te verliezen, valt niet in dovemansoren. Klanten roepen op om met respect voor de coronamaatregelen op vrijdag 14 januari vanaf 17 uur naar Bar Luxe in de uitgaansbuurt nabij het station af te zakken. Brian Taveirne krijgt verder steun van andere horecabazen, terwijl er een inzamelactie wordt overwogen.