De brandweer kwam dinsdagmorgen de modder opruimen
Volledig scherm
De brandweer kwam dinsdagmorgen de modder opruimen © Alexander Haezebrouck

Brandweer ruimt hoop modder op de weg

HarelbekeDoor de zware regenval van de afgelopen dagen is in de Zwevegemsestraat in Harelbeke heel wat modder op de weg terechtgekomen. Vooral op het einde van de Zwevegemsestraat ter hoogte van de doorsteek naar het fietspad op de Kanaalweg lag het enkele centimeters dik.

  1. Roeselare heeft de meeste sociale woningen in de Mandelstreek, Ardooie de minste: haalt uw gemeente het door Vlaanderen vastgelegde quotum tegen 2024?
    PREMIUM
    Mandelstreek

    Roeselare heeft de meeste sociale woningen in de Man­delstreek, Ardooie de minste: haalt uw gemeente het door Vlaanderen vastgeleg­de quotum tegen 2024?

    Volgens Vlaams parlementslid Maxim Veys (Vooruit) moet er dringend werk gemaakt worden van meer sociale woningen in de provincie West-Vlaanderen. Uit de cijfers die het parlementslid opvroeg bij Wonen Vlaanderen, blijkt dat 19 van de 64 West-Vlaamse gemeenten het Bindend Sociaal Objectief, of het door Vlaanderen vastgelegde aantal sociale woningen per gemeente, niet zullen halen. In de Mandelstrrek scoort Roeselare het best, maar in Ardooie is er nog werk aan de winkel. Bekijk hier hoe het in jouw gemeente gesteld is.