Bij Vyncke in Harelbeke hebben medewerkers van maatwerkbedrijf WAAK, leerlingen van de lage Kouter en werknemers van Vyncke zelf meer dan 2500 kg druiven geoogst in de boomgaard bij het bedrijf.
Volledig scherm
Bij Vyncke in Harelbeke hebben medewerkers van maatwerkbedrijf WAAK, leerlingen van de lage Kouter en werknemers van Vyncke zelf meer dan 2500 kg druiven geoogst in de boomgaard bij het bedrijf. © Vyncke

Boomgaard bij bedrijf Vyncke levert 2500kg druiven op

harelbekeBij Vyncke in Harelbeke hebben medewerkers van maatwerkbedrijf WAAK, leerlingen van de lage Kouter en werknemers van Vyncke zelf meer dan 2500 kg druiven geoogst in de boomgaard bij het bedrijf. Die hoeveelheid is goed voor 1100 liter sap van de Chardonnaydruif, en 870 liter van Pinot Meunier en Pinor Noir.

 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.