Husky Luna en haar pups zijn gered. Een groot deel van de bovenverdieping van de woning langs de Drieshoek in Bavikhove ging verloren door de brand.
Volledig scherm
Husky Luna en haar pups zijn gered. Een groot deel van de bovenverdieping van de woning langs de Drieshoek in Bavikhove ging verloren door de brand. © Verbeke

Bewoners kunnen ontkomen aan nachtelijke brand, samen met drie husky’s en zeven pups: “Slaapkamer was al gevuld met rook”

BavikhoveEen hevige brand heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een huis langs de Drieshoek in Bavikhove onbewoonbaar gemaakt. Bewoner Gregory Demeestere (42) werd gewekt door vreemde geluiden en kon zijn stiefbroer en diens partner wekken. “Ik was eerst gedesoriënteerd maar vond toen toch de weg naar beneden”, zegt Gregory. “Dat de honden gered zijn, is een opsteker.”

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar