Hicham liet het leven op de E17 in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
Hicham liet het leven op de E17 in Sint-Niklaas. © Kristof Pieters

Beloftevolle voetballer (20) een van slachtoffers zwarte vrijdag op E17

Een van de slachtoffers van de zwarte vrijdag op de E17 tussen Gent en Antwerpen was een beloftevolle voetballer uit Harelbeke. Hicham Ouchari (20) speelde de voorbije twee seizoenen bij het beloftenteam van Winkel Sport.

 1. Anne (16) verkoopt koekjes om hoorimplantaat te betalen: “De kans bestaat dat ik ook aan mijn ander oor doof word en ik wil nu al wennen aan een implantaat”
  PREMIUM
  Harelbeke

  Anne (16) verkoopt koekjes om hoorimplan­taat te betalen: “De kans bestaat dat ik ook aan mijn ander oor doof word en ik wil nu al wennen aan een implantaat”

  Anne Vanhove (16) uit Harelbeke verkoopt samen met haar mama Nathalie Spreuwers en zus Merel koekjes om geld in te zamelen voor een hoorimplantaat. Anne is doof aan één kant, maar omdat ze aan haar andere oor nog goed hoort, moet ze dat implantaat van 20.000 euro volledig uit eigen zak betalen. “Mijn moederhart breekt als ik zie hoeveel moeilijker haar leven is als ze maar aan één kant hoort”, zegt mama Nathalie.
 2. Katholieke Basisscholen Kortrijk pleit voor mondmaskerplicht vanaf vijfde leerjaar: “Maak het voor iedereen duidelijk”
  Kortrijk

  Katholieke Basisscho­len Kortrijk pleit voor mondmasker­plicht vanaf vijfde leerjaar: “Maak het voor iedereen duidelijk”

  De scholengemeenschap Katholieke Basisscholen Kortrijk (KBK) pleit voor een mondmaskerplicht vanaf het vijfde leerjaar in het lager onderwijs. “Maak het voor iedereen duidelijk, zodat we geen overbodige discussies meer hebben met ouders”, vindt woordvoerder Rik Bossuyt. De KBK-scholen vragen ook om de coronamaatregelen nauwgezet te blijven volgen, nu de meer besmettelijke Britse variant in steeds meer scholen in Vlaanderen uitbreekt. Eerder vroeg Rhizo, een secundaire scholengroep in Kortrijk, om een systematische preventieve speekseltesting uit te rollen.
 1. Voka West-Vlaanderen vraagt duidelijkheid rond professionele verplaatsingen van en naar het buitenland: “De tijdelijke ban op niet-essentiële reizen mag de professionele activiteiten niet raken”
  Kortrijk

  Voka West-Vlaanderen vraagt duidelijk­heid rond professio­ne­le verplaat­sin­gen van en naar het buitenland: “De tijdelijke ban op niet-essentiële reizen mag de professio­ne­le activitei­ten niet raken”

  “Professionele internationale verplaatsingen moeten ongehinderd en onverminderd kunnen blijven doorgaan. Het gaat om de bevoorrading van onze economie en om de uitwisseling van gespecialiseerde arbeidskrachten.” Dat zegt Bert Mons van Voka West-Vlaanderen in een reactie op de beslissing van het Overlegcomité dat niet-essentiële reizen verbiedt.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen