Bart liet het logo van zijn stamcafé tatoeëren en krijgt nu van uitbater Mike Vanwalleghem elk eerste pintje cadeau.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart liet het logo van zijn stamcafé tatoeëren en krijgt nu van uitbater Mike Vanwalleghem elk eerste pintje cadeau. © Henk Deleu

Bart liet het logo van zijn stamcafé tatoeëren en krijgt nu elk eerste pintje cadeau: “Het is een beetje groot uitgevallen, maar ik vind het wel mooi”

harelbekeBart Debels (45) uit Stasegem moet nooit nog zijn eerste pintje betalen in zijn stamcafé De Florre in Harelbeke. Hij liet het logo van het café tatoeëren, en in ruil daarvoor krijgt hij dus bij elk bezoek een pintje cadeau.

 1. LEVENSVERHAAL. Politica Frieda Van Themsche (67) overleden na val: “Om allemansvriend te zijn, was haar mening te uitgesproken. Maar iedereen kreeg respect”
  PREMIUM

  LEVENSVER­HAAL. Politica Frieda Van Themsche (67) overleden na val: “Om allemans­vriend te zijn, was haar mening te uitgespro­ken. Maar iedereen kreeg respect”

  Frieda Van Themsche, voormalig volksvertegenwoordiger, provincieraadslid en gemeenteraadslid voor Vlaams Blok en later Vlaams Belang, is op 67-jarige leeftijd overleden nadat ze slecht ten val kwam. “Frieda was een echte flamingante. Ze weigerde eens de eed af te leggen, omdat daarin een verwijzing naar België zat”, zegt burgemeester Alain Top (Vooruit). “En toch mocht andermans mening er ook zijn.” Het verhaal van een vrouw die twee wel érg zwarte dagen heeft gekend.
  Harelbeke
 2. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.