De Volkswagen Polo botste tegen drie geparkeerde voertuigen in Hulste
Volledig scherm
De Volkswagen Polo botste tegen drie geparkeerde voertuigen in Hulste © LSI

Automobiliste knalt tegen drie geparkeerde auto’s in Hulste en verliest rijbewijs

HulsteIn het centrum van Hulste (Harelbeke) is een 55-jarige automobiliste uit Harelbeke zondagavond met haar auto tegen drie geparkeerde voertuigen geknald. Ze bleek teveel gedronken te hebben en zag haar rijbewijs onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken worden.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.