Donderdag werden de laatste wagens gekeurd in de autokeuring Harelbeke.
Volledig scherm
Donderdag werden de laatste wagens gekeurd in de autokeuring Harelbeke. © Henk Deleu

Autokeuring in Harelbeke sluit na 60 jaar

De allerlaatste wagens zijn donderdag gekeurd geweest in de autokeuring van Harelbeke. Die sluit na 60 jaar haar deuren. Volgende maandag kan iedereen met zijn wagen terecht in de nieuwe autokeuring op bedrijvenzone De Pluim in Zwevegem.

3 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 jaar geleden
  Ik heb niks tegen de autokeuring als ze op een ernstige manier gebeurt en geen geldklopperij wordt. Nu gebeurt het dat men voor een of andere pietluttigheid terug naar de garage moet. Men rijdt een blokje om zonder naar de garage te gaan, biedt zich terug aan en alles is in orde.
 • Bart Van Ransbeeck

  2 jaar geleden
  ds een verdoken belasting die keuring, en inderdaad de garage kan met jaarlijks onderhoud evengoed de auto nazien , iedereen kan dat ook partikulier, in vele landen bestaat geen keuring, in canada hoef je enkel je auto laten keuren als je van eigenaar veranderd, burgers zorgen zelf goed voor hun auto
 • Vercruyssen Willy

  2 jaar geleden
  Overbodige kosten in vele landen gebeurt de autokeuring in de garage die hebben ook betere apparatuur dan de meeste verouderde keuringen en zijn even betrouwbaar
 1. MNM Pauzemobiel verrast Ingelmunsterse studenten op een break, gemeente zorgt voor ijsjes
  Ingelmunster

  MNM Pauzemo­biel verrast Ingelmun­ster­se studenten op een break, gemeente zorgt voor ijsjes

  Elke dag stoppen MNM-dj’s Laura Govaerts en Sander Gillis met de MNM Pauzemobiel dezer dagen in een andere Vlaamse gemeente om studenten een hart onder de riem te steken tijdens het blokken. Zaterdagmiddag stopte het duo in Ingelmunster waar er gestudeerd wordt in een blokruimte onder de voetbaltribune. De Pauzemobiel arriveerde omstreeks 16 uur aan de ingang van de evenementhal waar de dj’s een half uur live Maranthonradio maakten. Dat bleek een meer dan welkome verpozing voor heel wat studenten die door MNM getrakteerd werden op een doorzichtige pennenzak. Ook de gemeente Ingelmunster deed een duit in het zakje en zorgde voor ijsjes van ijskar Den Ijsbeer.