Een voorbeeld van een alcoholslot (archieffoto).
Volledig scherm
Een voorbeeld van een alcoholslot (archieffoto). © Photo News

Alcoholslot na alweer rijden onder invloed: “Verkeerde manier om problemen op te lossen”

HarelbekeEen twintiger uit Harelbeke mag een maand niet rijden en moet bovendien een alcoholslot in zijn auto laten installeren. Hij werd op korte tijd twee keer betrapt op rijden onder invloed.

 1. Voka West-Vlaanderen ontgoocheld over gebrek aan perspectief na overlegcomité: “Sommigen komen stilaan in een uitzichtloze situatie terecht”
  West-Vlaanderen

  Voka West-Vlaanderen ontgoo­cheld over gebrek aan perspec­tief na overlegco­mité: “Sommigen komen stilaan in een uitzichtlo­ze situatie terecht”

  Belangenorganisatie Voka West-Vlaanderen wil dat het volgende overlegcomité werk maakt van een echte strategie om de gesloten sectoren perspectief te bieden en een concreet heropeningsplan opstelt. “De vraag hoe en wanneer de nog gesloten sectoren stapsgewijs weer zullen openen, blijft vandaag onbeantwoord. Ondernemingen moeten zich kunnen voorbereiden op de komende maanden.”
 2. Jonge gedetineerde troept tijdens penitentiair verlof met vijftien man samen in Kortrijk
  Kortrijk

  Jonge gedetineer­de troept tijdens penitenti­air verlof met vijftien man samen in Kortrijk

  Een 22-jarige jongeman uit Kortrijk die dankzij het coronavirus tijdens de lockdown iets langer mocht genieten van zijn uitgaansverlof uit de gevangenis nam dat geschenk niet met open armen aan. Hij troepte aan de Sint-Rochuskerk in Kortrijk doodleuk met 15 vrienden samen. De Kortrijkse politierechter gaf hem vrijdag met twee maanden extra celstraf en 2.400 euro boete voor de inbreuken op het verplaatsings-en samenscholingsverbod.
 1. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

 2. Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw
  Play

  Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw