Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Geert De Rycke

Zestiger komt onder eigen tractor terecht en sterft

Hamont-AchelIn Achel is vrijdagnamiddag een zestiger om het leven gekomen, nadat hij onder zijn eigen tractor is beland. 

 1. Vijftiger gewond bij verkeersongeval
  Bocholt

  Vijftiger gewond bij verkeerson­ge­val

  Zaterdagmiddag vond een verkeersongeval plaats in Bocholt. Rond 11.35 uur werd op de Breeërweg een fietser aangereden door een auto. Een 52-jarige man uit Oudsbergen raakte hierbij gewond. Politiezone CARMA deed de nodige vaststellingen. Ook op de Koolmijnlaan in Houthalen-Helchteren was er dit weekend een ongeval. Daar botsten zaterdagnamiddag rond 15.15 uur een fietser en een auto. Een 31-jarige vrouw uit Houthalen-Helchteren en een 22-jarige man uit Houthalen-Helchteren raakten hierbij gewond.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.