Vijver De Bever wordt drooggelegd

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. 24 coronapatiënten in Noorderhart Mariaziekenhuis
  Pelt

  24 coronapa­tiën­ten in Noorder­hart Mariazie­ken­huis

  Momenteel verblijven er 24 patiënten, waarvan zeven op de intensieve zorg, met corona in het Noorderhart Mariaziekenhuis. Dat zijn er acht meer dan twee weken geleden, toen het aantal op zestien stond. Het is echter niet de drukste periode in Pelt. Net na de jaarwisseling verbleven er 33 coronapatiënten. Toen ging het echter wel maar om drie personen op de intensieve zorg, terwijl dat aantal nu op zeven ligt. Het virus laat zich dus nog stevig gelden in het ziekenhuis.
 1. Kevin (29) bekomt na zinloze aanval in park: “Vele steunbetuigingen en kaartjes van onbekenden doen deugd”
  Lommel

  Kevin (29) bekomt na zinloze aanval in park: “Vele steunbetui­gin­gen en kaartjes van onbekenden doen deugd”

  Kevin Janssen (29), een jongeman met een verstandelijke beperking uit Lommel, trok dinsdagnamiddag naar het Barrierspark om zwerfvuil en sluikstort op te ruimen. Een routinewerk dat grondig werd verstoord door een groepje jongeren, die Kevin in het ziekenhuis sloegen. Nieuws dat niemand onberoerd laat. Het gezin kan dan ook rekenen op heel wat steunbetuigingen van naasten, maar ook van onbekenden.
 2. Jonge boeren voeren actie om onzekere toekomst aan te klagen: “Het moet werkbaar blijven”
  PREMIUM
  Kortessem

  Jonge boeren voeren actie om onzekere toekomst aan te klagen: “Het moet werkbaar blijven”

  De eerste ‘estafette van tractoren’ vertrok dinsdagochtend in het Limburgse Kortessem. Een colonne van een vijftigtal tractoren – voorzien van de nodige opschriften – trok erop uit om een vreedzaam protest te voeren in de provincie. Op die manier willen de jonge boeren hun onzekere toekomst onder de aandacht brengen. “Mede door het stikstofdossier ligt de vergunningsverlening nagenoeg stil en dat brengt het ondernemerschap in onze sector in het gedrang”, klinkt het.
 1. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?

 2. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?