Themabeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Themabeeld © Thinkstock

Man verkracht meisje na uitgangsavond en randt ander slachtoffer aan na ‘romantisch’ Valentijsbezoek met roos en ukelele

Hamont-Achel / Wellen / BorgloonTwee 26-jarige mannen uit Borgloon en Wellen zijn veroordeeld tot respectievelijk de internering en een celstraf van dertig maanden voor de verkrachting van een negentienjarig meisje op 23 november 2018 na een uitgaansavond in Hasselt. De man uit Borgloon randde op Valentijnsdag 2020 ook een 22-jarige meisje uit Hamont-Achel aan 

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. RESTOTIP. Premium cocktails proeven met zicht op kathedraal bij ‘Bar Patrón’ in Hasselt: “Afwijken van de kaart is hier absoluut toegestaan”
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Premium cocktails proeven met zicht op kathedraal bij ‘Bar Patrón’ in Hasselt: “Afwijken van de kaart is hier absoluut toegestaan”

  Genoeg van al die Mojito’s, Cosmopolitans en Long Island iced teas en op zoek naar een verfrissende, originele en bovenal verse cocktail? Bar Patrón op de Hasseltse Grote Markt beantwoordt sinds een week uw vraag. De premium cocktails worden er à la minute en indien nodig op vraag gemaakt. “Alles draait rond kwaliteit”, zegt Jaimy Appermans die regelmatig achter de bar te vinden zal zijn.