Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © Stad Hamont-Achel

Hamont-Achel toont opnieuw Valentijnsboodschappen op infoborden

Hamont-AchelNaar goede gewoonte organiseert de stad Hamont-Achel in het weekend van zondag 14 februari haar gekende Valentijnsactie. Je kan zowel op zaterdag als zondag je geliefde verrassen met een lief berichtje op de digitale infoborden in de stad. 

 1. Coach Jan Van Huffel: “Knap volleyballen is in topsport niet voldoende, het moet eens vertaald worden in een positieve einduitslag”

  Coach Jan Van Huffel: “Knap volleybal­len is in topsport niet voldoende, het moet eens vertaald worden in een positieve einduit­slag”

  Tijdens de eerste wedstrijd van de Challenge Play Offs gingen Caruur Gent en Tectum Achel voluit voor de overwinning. Dat resulteerde in een bijzonder knap kijkstuk, met lange spelfasen en uitstekend verdedigend werk aan beide zijden van het net. De Gentse coach Jan Van Huffel baalde, net zoals zijn team, na de wedstrijd. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar we blijven met nul punten achter en dat is erg jammer want in topsport telt alleen het resultaat.”
 2. Vriendinnen zamelen geld in voor slachtoffers van ‘whaling’: “Waarschuw oudere generatie voor zulke oplichters”
  PREMIUM
  Bocholt/Gingelom

  Vriendin­nen zamelen geld in voor slachtof­fers van ‘whaling’: “Waarschuw oudere generatie voor zulke oplichters”

  Anno 2021 is het fenomeen ‘whaling’ erg in trek bij oplichters. Daarbij doet men zich voor als een bekend persoon van iemand en eens ze het vertrouwen gewonnen hebben, troggelen ze geld af van de onwetende slachtoffers. “Zo werd de rekening van een familielid van mij geplunderd", zucht initiatiefneemster Jilly Achten (29) uit Bocholt. “Daarom wil ik slachtoffers nu helpen.”
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo