Gezin looft 2.000 euro uit voor vinder gestolen goud

HAMONT-ACHELWoensdagmiddag werd een handtas met 1,2 kilogram goud gestolen uit een trolley van de familie Fansa. Waarde: tussen de 35.000 en 40.000 euro. "Wie de tas vindt, krijgt 2.000 euro van ons", zegt een van de dochters van het gezin uit Hamont-Achel.

 1. Tot levenslang veroordeelde Shane Ronge (31) krijgt nieuwe celstraf van drie jaar: “Hij heeft zijn les niet geleerd”
  PREMIUM
  Lommel / Maasmechelen

  Tot levenslang veroordeel­de Shane Ronge (31) krijgt nieuwe celstraf van drie jaar: “Hij heeft zijn les niet geleerd”

  De door het Hof van Assisen tot levenslang veroordeelde Lommelaar Shane Ronge (31) heeft van de correctionele rechtbank van Hasselt een nieuwe celstraf gekregen van drie jaar. Op 5 augustus 2018 deelde Ronge slagen uit aan een Lanakenaar die bij hem in de gevangenis van Hasselt zat. Het slachtoffer liep op drie plaatsen een onderkaakbreuk op.
 2. Jordy Kunnen wordt met 22 lentes jongste gemeenteraadsvoorzitter in Vlaanderen: “Ik wil jongeren dichter bij politiek brengen”
  Bree

  Jordy Kunnen wordt met 22 lentes jongste gemeente­raads­voor­zit­ter in Vlaanderen: “Ik wil jongeren dichter bij politiek brengen”

  Na 36 jaar stapt Jacques Leten (sp.a) uit de actieve politiek. Hij vindt dat het tijd is om zich op zijn familie te richten en wordt opgevolgd door Jordy Kunnen. Die wordt daarmee de jongste gemeenteraadsvoorzitter in Vlaanderen. “Dat beschouw ik als een hele eer", aldus de 22-jarige Jordy. “Ik heb het geluk om met mijn jonge leeftijd een behoorlijke groep van de Breeënaren te vertegenwoordigen die anders gewoon uit de boot valt.”
 1. Wout Wijsmans wordt ambassadeur van de Trident Volley Community van Achel, Mechelen en Noorderkempen: “Ik zet mijn netwerk en kennis graag in”
  Euromillions Volley League

  Wout Wijsmans wordt ambassa­deur van de Trident Volley Community van Achel, Mechelen en Noorderkem­pen: “Ik zet mijn netwerk en kennis graag in”

  Wout Wijsmans wordt ambassadeur van de Trident Volley Community. Dit project is het geesteskind van Achelvoorzitter Joos Gysen. De Tectum-preses zet hiervoor een samenwerking op met de volleybalclubs Mavoc Mechelen en Hollebeekhoeve Noorderkempen. Dat Wijsmans ambassadeur wordt, is eerder een toevalstreffer. “Mijn dochters spelen bij Mechelen en ik hoorde via de voorzitter van het project. Ik zet er graag mee de schouders onder”, vertelt Wijsmans.
 2. ‘Diamond Valley’ in Lommel: Heyaru zal 260 miljoen euro pompen in grootste diamantenfabriek van Europa
  Lommel

  ‘Diamond Valley’ in Lommel: Heyaru zal 260 miljoen euro pompen in grootste diamanten­fa­briek van Europa

  In juni 2020 werd bij het Indiase bedrijf Heyaru in Lommel de eerste diamant gecreëerd. Deze kunnen gebruikt worden voor juwelen, maar even goed in de technologische sector. De ambities in Noord-Limburg zijn enorm. “We willen hier de grootste en modernste producent van diamanten in Europa worden en zullen ongeveer 260 miljoen euro investeren”, vertelt founder Vikram Shah.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"