Tourist LeMC
Volledig scherm
Tourist LeMC © Benoit De Freine

De Posthoorn ontvangt Tourist LeMC

Hamont-Achel ontvangt op donderdag 31 oktober een artiest van Belgisch topformaat. Johannes Faes, alias Tourist LeMC, zal in De Posthoorn een concert geven enkele dagen voor zijn show in het Sportpaleis. 

 1. Geannuleerde optredens in De Posthoorn
  Hamont-Achel

  Geannuleer­de optredens in De Posthoorn

  Dit weekend zou De Posthoorn met Ansatz der Maschine op vrijdag en Piet Kusters op zaterdag heel wat muzikale artiesten ontvangen. Vanwege de verstrengde maatregelen annuleerden de artiesten hun optreden. Eerder werden hun verschijningen al verplaatst door het coronavirus en dat gebeurt nu dus opnieuw. Voor het concert van Ansatz der Maschine werd al een nieuwe datum gevonden: vrijdag 9 april 2021. Ook voor Piet Kusters wordt een nieuwe datum gezocht. Wie reeds tickets kocht, werd op de hoogte gebracht.
 2. Cafébazen bezorgd na weekend met vervroegde sluitingsuren: “Op deze manier is het lastig om rendabel te blijven”

  Cafébazen bezorgd na weekend met vervroegde sluitings­uren: “Op deze manier is het lastig om rendabel te blijven”

  Tijdens het afgelopen weekend moesten de café-uitbaters zich voor het eerst houden aan de nieuwe maatregelen die verplichten om de deuren om 23 uur te sluiten. Hoewel dat in de provincie overal netjes nageleefd werd, hebben de zaakvoerders het lastig met de nieuwe regels. “Ik heb de cijfers eens nagekeken en het is echt dramatisch”, zucht Kristof Grossi van café Koestal in Hasselt.