Michielshof Hamont-Achel.
Volledig scherm
Michielshof Hamont-Achel. © Steven Swinnen

Collectieve testing voor ‘De Achellier’

Hamont-AchelDeze maandag worden alle leerlingen en personeelsleden van De Achellier in Hamont-Achel preventief getest op het coronavirus. Momenteel verblijven ze voor een periode van tien dagen in quarantaine (tot 1 februari) nadat er op school meerdere besmettingen werden vastgesteld.

 1. Wie kan de ‘Big Five’ in Bosland afvinken?
  Hechtel-Eksel / Peer / Lommel / Pelt

  Wie kan de ‘Big Five’ in Bosland afvinken?

  Bij de lancering van de nieuwe Boslandbrochure, valt meteen de ‘Bosland Big Five’ op. Het grootste avonturenbos van Vlaanderen daagt de bezoekers uit om op zoek te gaan naar de wolf, de vos, de ree, het everzwijn en de oehoe. Daarnaast werd ook een ‘Bosland Magnificent Seven’ opgesteld. “Elke natuurliefhebber gaat graag op zoek naar deze dieren”, vertelt Vlaams minister van Natuur en Toerisme Zuhal Demir (N-VA).
 2. Taalkunstenaar Daan Goutsmet (27) schreef zijn nummer voor The Voice zelf: “Ik wil het Nederlandstalige lied promoten”
  Neerpelt

  Taalkunste­naar Daan Goutsmet (27) schreef zijn nummer voor The Voice zelf: “Ik wil het Nederlands­ta­li­ge lied promoten”

  Een bekende hit zo goed mogelijk coveren, dat is al jaren het concept van The Voice. Neerpeltenaar Daan Goutsmet (27) gaat vrijdagavond echter een stapje verder in de vijfde Blind Auditions. Hij brengt er een Nederlandse versie van ‘Love Yourself’ van Justin Bieber. “Ik ben al jaren bezig met het schrijven van mijn eigen muziek”, vertelt de Peltse beleggingsadvisseur.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"