Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © thinkstock

Buurtrestaurant en Speelkamer sluiten door coronamaatregelen

 1. Achel krijgt op het einde van seizoen een nieuwe hoofdcoach: Jan (Meertens) gaat en Jan (Vanvenckenray) komt
  Volleybal EML League

  Achel krijgt op het einde van seizoen een nieuwe hoofdcoach: Jan (Meertens) gaat en Jan (Vanvenc­ken­ray) komt

  Tectum Achel sluit na dit seizoen het hoofdstuk Jan Meertens af. De Nederlander was acht seizoenen aan de slag bij de Noord-Limburgers. Meertens pakte daarin liefst drie titels in de Liga B en in 2019 betekende dat ook de stap naar de EuroMillions Volley League. Vorig seizoen pakte hij het eerste Europese ticket voor Achel. “We nemen afscheid van een icoon, een trainer die mee Achel op de kaart gezet heeft”, vertelt voorzitter Joos Gysen. Meertens wordt in Achel opgevolgd door Jan Vanvenckenray.
 1. RESTOTIP. Stoemp Deluxe in Hasselt: een ecologisch alternatief voor vettige vrijdag
  PREMIUM
  Hasselt

  RESTOTIP. Stoemp Deluxe in Hasselt: een ecologisch alterna­tief voor vettige vrijdag

  Lekkere, gezonde en ecologische voeding. Dat zijn de belangrijkste pijlers bij Stoemp Deluxe in Hasselt, een nieuw afhaalrestaurant dat werkt met reststromen om overheerlijke gerechten samen te stellen. Hun grootste doelstelling is om mensen bewust te maken van hoe we kunnen omgaan met voedseloverschotten en hoe we ons steentje kunnen bijdragen aan een duurzamer bestaan. Daarbovenop zijn de gerechten van Stoemp Deluxe gezond, vegetarisch en origineel.
 2. Fedasil verhuist naar westelijke kant van Parelstrand
  Lommel

  Fedasil verhuist naar westelijke kant van Parel­strand

  Aan het Lommelse Parelstrand is het opvangcentrum van Fedasil verhuisd naar de westelijke kant van het vakantiepark. “Daar kunnen naast stacaravans ook chalets als opvangplaats gebruikt worden. Door de betere infrastructuur zijn er meer mogelijkheden en zullen we meer mensen onderdak kunnen geven. We bedanken alle medewerkers én de bewoners voor het harde werk. Door de goede samenwerking is de verhuis vlot verlopen”, klinkt het bij Fedasil.