De nieuwe Anna Steenselsstraat.
Volledig scherm
De nieuwe Anna Steenselsstraat. © Stad Hamont-Achel

Anna Steensels krijgt eigen straat

Hamont-AchelOp de Inkensven wordt een nieuwe zijstraat aangelegd. Die straat heeft ook een nieuwe naam nodig en dat wordt de Anna Steenselsstraat. Op die manier krijgt een vrouw met belangrijke inbreng voor Hamont-Achel haar eigen straat.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Scholen open of dicht na de paasvakantie? Wij deden de steekproef in Limburg
  PREMIUM
  Limburg

  Scholen open of dicht na de paasvakan­tie? Wij deden de steekproef in Limburg

  Minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) gaf in een recent interview met de krant De Morgen te kennen dat hij de scholen het liefst voltijds wil heropenen na de paasvakantie. De definitieve beslissing daarover valt pas volgende week, en toch houden al enkele secundaire scholen de boot af. Wij staken ons licht op bij verschillende Limburgse schooldirecteurs om te kijken hoe zij ertegenover staan.
 1. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee

 2. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen