Deze week brak het virus uit in het woonzorgcentrum.
Volledig scherm
Deze week brak het virus uit in het woonzorgcentrum. © BELGA

23 besmettingen in pas gevaccineerd woonzorgcentrum

Hamont-AchelHet besmettingsaantal in woonzorgcentrum ‘Aan de Beverdijk’ in Hamont-Achel is opgelopen tot 23. Eerder deze week testten al tien bewoners positief, daar zijn er nog eens dertien bij gekomen. Ook zeven personeelsleden legden een positieve test af. Op 14 januari werd er in het centrum gevaccineerd, enkele dagen later brak het coronavirus uit. 

 1. De 10 leukste buitenspeeltuinen en avontuurlijke parcours in Limburg om naar hartenlust te ravotten tijdens het warme weekend
  PREMIUM
  Limburg

  De 10 leukste buiten­speel­tui­nen en avontuur­lij­ke parcours in Limburg om naar hartenlust te ravotten tijdens het warme weekend

  Komend weekend laat het zonnetje zich zien. Zo mogen we volgens de weersvoorspellingen temperaturen van rond de 17 graden verwachten. Tijd om die schaatsen en sleeën in te ruilen voor speelkledij en stapschoenen. Het is dé ideale gelegenheid om naar buiten te trekken en toffe buitenspeeltuinen te ontdekken. Maar ook avonturenparken zijn de moeite waard om dit weekend een bezoekje te brengen. Geen idee waar in Limburg je aan het juiste adres bent om met de kinderen eens goed te ravotten? Wij helpen je een handje!
 1. Bjorn Degreef en Koen Brouns (Achel) blikken vooruit op de topper tegen Aalst: “Geen druk bij ons”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Bjorn Degreef en Koen Brouns (Achel) blikken vooruit op de topper tegen Aalst: “Geen druk bij ons”

  Tectum Achel krijgt op de tweede speeldag van de Challenge Final Four het bezoek van Aalst. Het wordt meteen de eerste topper in de nacompetitie, want zowel Achel als Aalst pakten vorige week drie punten en voeren het klassement aan. Het ziet er ook naar uit dat de strijd om de vijfde plaats een duel tussen de Limburgers en de Oost-Vlamingen wordt. De inzet is een Europees ticket. “Dat is een interessante trigger, maar zover zijn we nog lang niet. Al willen we wel elke wedstrijd winnen”, vertelt hulptrainer Bjorn Degreef.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees