Het zevende schlagerfestival kan opnieuw rekenen op topnamen.
Volledig scherm
Het zevende schlagerfestival kan opnieuw rekenen op topnamen. © Geert De Rycke

Zevende editie van Hams schlagerfestival kan rekenen op Laura Lynn, Luc Steeno en Willy Sommers

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november wordt de Hambiance opnieuw omgetoverd tot een groot schlagerparadijs. Enkele topartiesten zoals Willy Sommers, Laura Lynn en Luc Steeno passeren er de revue. Die laatste twee staan trouwens voor het eerst op het podium in Hamme. “Wat startte als kleinschalig evenement, is nu uitgegroeid tot een groot feest”, zegt Kevin De Graef, één van de organisatoren. 

0 reacties

  1. Gemeenteraadsvoorzitter wil over partijgrenzen heen oplossing voor geurhinder Empro: “Val niemand politiek aan, maar stank moet verdwijnen”
    Dendermonde

    Gemeente­raads­voor­zit­ter wil over partijgren­zen heen oplossing voor geurhinder Empro: “Val niemand politiek aan, maar stank moet verdwijnen”

    Gemeenteraadsvoorzitter Dieter Mannaert zal bij de eerste gemeenteraad in september pleiten voor een oplossing voor de geuroverlast van Empro op het Hoogveld in Dendermonde. Al jaren zorgt de fabriek voor een enorme hinder voor de bewoners in Baasrode en Sint-Gillis-bij-Dendermonde. “Ik wijs geen enkele politicus met de vinger. Ik vind dat we met alle gemeenteraadsleden op een lijn moeten gaan staan om de stank te laten stoppen”, zegt Mannaert.