Kelsey Penneman, Josephine De Block en Linda Rottiers zijn drie van de vrijwilligers die meewerken aan het concept.
Volledig scherm
Kelsey Penneman, Josephine De Block en Linda Rottiers zijn drie van de vrijwilligers die meewerken aan het concept. © Geert De Rycke

Vrijwilligers starten met muziekontmoetingscentrum in voormalig jeugdhuis: “Jongeren alle kansen geven om talent te tonen”

HammeEen 20-tal vrijwilligers hebben afgelopen 3 weken hard gewerkt in het voormalige jeugdhuis Rejong aan het Koning Albertplein in Hamme. Linda Rottiers en haar team hebben het pand ingericht als muziekontmoetingscentrum om jonge talenten hun kans te geven zich te tonen. Dit weekend houden ze een openingsweekend. “De reacties tot nu toe zijn bijzonder enthousiast, en dat maakt ons heel blij", zegt Linda. 

  1. José De Cauwer over vader Victor (102): “Zelfs toen hij geen duiven meer had trok hij als honderdjarige nog elke week naar het duivenlokaal”
    PREMIUM
    Temse

    José De Cauwer over vader Victor (102): “Zelfs toen hij geen duiven meer had trok hij als honderdja­ri­ge nog elke week naar het duivenlo­kaal”

    Victor De Cauwer, de oudste duivenmelker van ons land, zal op zaterdag 4 februari begraven worden in de parochiekerk van Velle. “Hij zou het niet anders gewild hebben”, zegt zoon José De Cauwer. “Hij is er geboren en er nadien nooit ver van weg geweest. Ik vond dat vroeger triestig maar nu begrijp ik dat hij zijn geluk in die eenvoud vond.”