Kelsey Penneman, Josephine De Block en Linda Rottiers zijn drie van de vrijwilligers die meewerken aan het concept.
Volledig scherm
Kelsey Penneman, Josephine De Block en Linda Rottiers zijn drie van de vrijwilligers die meewerken aan het concept. © Geert De Rycke

Vrijwilligers starten met muziekontmoetingscentrum in voormalig jeugdhuis: “Jongeren alle kansen geven om talent te tonen”

HammeEen 20-tal vrijwilligers hebben afgelopen 3 weken hard gewerkt in het voormalige jeugdhuis Rejong aan het Koning Albertplein in Hamme. Linda Rottiers en haar team hebben het pand ingericht als muziekontmoetingscentrum om jonge talenten hun kans te geven zich te tonen. Dit weekend houden ze een openingsweekend. “De reacties tot nu toe zijn bijzonder enthousiast, en dat maakt ons heel blij", zegt Linda. 

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.