De garageverkoop gaat door op 23 juni.
Volledig scherm
De garageverkoop gaat door op 23 juni. © RV

Vijfde editie van garageverkoop in Hamse straten

Op 23 juni vindt Hamme de vijfde editie van de garageverkoop plaats. In 2015 werd het als een kleinschalig sociaal gebeuren opgestart met als bedoeling meer contact met de buren te krijgen. Het evenement groeide op vijf jaar tijd echter bijzonder snel, waarbij er vorig jaar ongeveer 400 deelnemers waren in meer dan honderd straten. 

 1. Gouverneur bezoekt spoed- en Covid-afdelingen van AZ Sint-Blasius: “Patiënten krijgen hier de beste zorgen, ondanks druk op personeel”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Gouverneur bezoekt spoed- en Co­vid-afdelingen van AZ Sint-Blasius: “Patiënten krijgen hier de beste zorgen, ondanks druk op personeel”

  Het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde kreeg dinsdag bezoek van gouverneur van Oost-Vlaanderen Carina Van Cauteren. Samen met burgemeester Piet Buyse kreeg ze een rondleiding op de Spoed- en Covid-afdelingen van het ziekenhuis. “Om het personeel een hart onder de riem te steken, want zij leveren hier hard en uitstekend werk”, zegt Van Cauteren, die naar getuigenissen van personeel luisterde. “De angst blijft er hier in zitten.”
 1. Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektriciteitsleiding
  Play

  Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektrici­teits­lei­ding

 2. Vijf griezelige verrassingen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’
  Play
  games

  Vijf griezelige verrassin­gen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’