Willy Van Den Branden (l.) en Francois Joos houden de tentoonstelling in bakkerij Mariman.
Volledig scherm
Willy Van Den Branden (l.) en Francois Joos houden de tentoonstelling in bakkerij Mariman. © Geert De Rycke

Verzamelaars Francois (61) en Willy (82) organiseren tentoonstelling over Hamse brouwerijen

HammeFrancois Joos (61) uit Sint-Niklaas en Hammenaar Willy Van Den Branden (82) organiseren dit weekend in bakkerij Mariman een tentoonstelling over de geschiedenis van de Hamse brouwerijen met foto’s, informatie en boeken van vroeger. Daarnaast zal er ook een collectie bierkaartjes te zien zijn en andere leuke attributen. 

  1. Nieuwbouw voegt KoHa Sint-Pieter en KoHa Heilig hart samen tot één school: “Belangrijke en grote stap richting toekomst”
    Hamme

    Nieuwbouw voegt KoHa Sint-Pie­ter en KoHa Heilig hart samen tot één school: “Belangrij­ke en grote stap richting toekomst”

    In het hartje van Hamme rijst binnenkort een gloednieuw schoolgebouw uit grond, als vervanging van de te oude gebouwen aan campus De Greves. Enkele panden zullen platgegooid worden, zodat de nieuwbouw kan gerealiseerd worden. KoHa Sint-Pieter en KoHa Heilig hart zullen dan aan elkaar aansluiten en leerlingen zullen er van 2 tot 14 jaar terecht kunnen. “Zo kunnen we alleen nog maar meer leerlingen aantrekken", klinkt het bij de directie.