De 20 tekeningen die te zien zijn op het Marktplein werden gemaakt door de leerlingen van de academie.
Volledig scherm
De 20 tekeningen die te zien zijn op het Marktplein werden gemaakt door de leerlingen van de academie. © Geert De Rycke

Twintig kunstwerken sieren drie maanden lang vernieuwde Marktplein

HammeWie vanaf vandaag langs het Marktplein in Hamme stapt, kan ter hoogte van het project Nieuwe Markt en academie wat genieten van kunst. Op 18 banners zijn er 20 tekeningen van leerlingen van de academie te zien. “We hebben gewerkt rond het thema ‘Op reis in je buurt’”, vertelt Wim Smet, directeur van de academie. De academie sloeg voor dit initiatief de handen in elkaar met het gemeentebestuur en de projectleiders van de bouwwerken op het Marktplein.

  1. Op Huizenjacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscentrum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor appartement of gesloten bebouwing”
    PREMIUM
    Strijpen

    Op Huizen­jacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscen­trum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor apparte­ment of gesloten bebouwing”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Strijpen bij Zottegem, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor een rijwoning of appartement en zo’n 600.000 euro voor een alleenstaande woning.