Er zullen opnieuw afhaalmaaltijden gemaakt worden.
Volledig scherm
Er zullen opnieuw afhaalmaaltijden gemaakt worden. © RV

Taverne ‘t Schuurken schakelt opnieuw over op takeaway: “Konden vorige keer op deze manier zaak draaiende houden. We hopen dat dit opnieuw kan”

HammeTaverne ‘t Schuurken in de Aubroeckstraat in Hamme start vanaf deze week opnieuw met takeaway-maaltijden. De uitbaters moeten dit doen na de gedwongen sluiting van de regering. “We hopen opnieuw massaal op de steun van de inwoners uit Hamme om dit te overleven", klinkt het. 

 1. KAVD krijgt plaats in boek met stadions die je echt gezien moet hebben: “Pure nostalgie met unieke voleiken tribune uit jaren twintig”
  PREMIUM
  Dendermonde

  KAVD krijgt plaats in boek met stadions die je echt gezien moet hebben: “Pure nostalgie met unieke voleiken tribune uit jaren twintig”

  Het Ros Beiaardstadion van voetbalclub KAVD Dendermonde heeft een plaats verworven op de erelijst van unieke stadions. In een nieuw boek voor groundhoppers, fans die zo veel mogelijk stadions bezoeken, is het Dendermondse exemplaar één van de tien aanraders. Tijd om u mee te nemen voor een unieke inkijk langs de meest bijzondere plekjes van het KAVD-stadion en een nostalgische terugreis naar vervlogen gloriejaren van de club.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 3. Toch nog groot verjaardagsfeest Jacqueline (80) dankzij... kartonnen familieleden: “Op die manier toch nog een mooie dag gehad”
  PREMIUM
  Moerzeke

  Toch nog groot verjaar­dags­feest Jacqueline (80) dankzij... kartonnen familiele­den: “Op die manier toch nog een mooie dag gehad”

  Jacqueline Ost (80) uit Moerzeke had afgelopen weekend normaal een groot feest gepland voor haar tachtigste verjaardag, maar het coronavirus strooide roet in het eten waardoor het feest niet kon doorgaan. De vrouw was er het hart van in, maar daar brachten haar kinderen verandering in. Zij plaatsten levensgrote kartonnen borden in de tuin alsof het leek dat er wel een feest kon zijn. “Eerst dacht ik dat ze hier echt allemaal stonden”, lacht Jacqueline.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas