Het volledig plan mag nog niet getoond worden, maar de skaters kunnen er deze week nog hun idee over geven in het jeugdcentrum.
Volledig scherm
Het volledig plan mag nog niet getoond worden, maar de skaters kunnen er deze week nog hun idee over geven in het jeugdcentrum. © Geert De Rycke

Skaters mogen zelf input geven over plannen voor skatepark

HammeDe plannen voor het nieuwe skatepark in Hamme krijgen steeds meer vorm. De gemeente kreeg een ontwerp binnen dat nu verder zal verfijnd worden om daarna uit te werken. De skaters zelf krijgen deze week nog de kans om zelf hun mening te geven over het plan dat op tafel ligt. 

  1. Dertig jaar Michelinster voor restaurant ‘t Truffeltje: “Alles begint bij kwaliteit. Het moet elke dag opnieuw lekker zijn, en niets minder dan dat”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Dertig jaar Michelin­ster voor restaurant ‘t Truffeltje: “Alles begint bij kwaliteit. Het moet elke dag opnieuw lekker zijn, en niets minder dan dat”

    Precies dertig jaar geleden ontvingen Pol Mariën (62) en Greta Maegerman (62) van restaurant ‘t Truffeltje in Dendermonde hun Michelinster en daarmee zijn ze meteen recordhouder in de hele provincie. Of ze die status verderzetten, is voorlopig nog afwachten tot maandag. Wij gingen langs voor een babbel over dertig jaar lang tegen de sterren op koken. “Voetjes op de grond, daar draait het om”, zeggen de chef en zijn eega nuchter.