Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Schooltje organiseert eerste keer Jumpstraat en slaat aan bij de kinderen

MoerzekeKoHa De 5-sprong uit Moerzeke en Kastel heeft dit weekend voor de eerste keer een jumpstraat georganiseerd. In een jumpstraat kunnen kinderen heel wat leuke activiteiten beleven op straat. De school organiseerde het nieuwe concept samen met de jubileumeditie van Hamme culinair. 

 1. Op zijn 19de kantoor binnengestapt zonder diploma, nu is immomakelaar Johan Krijgsman (36) de grote baas van ERA: “Ik sta veel verder dan ik ooit had gedacht”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Op zijn 19de kantoor binnenge­stapt zonder diploma, nu is immomake­laar Johan Krijgsman (36) de grote baas van ERA: “Ik sta veel verder dan ik ooit had gedacht”

  Johan Krijgsman (36) uit Berlare stapte op 19-jarige leeftijd zonder enig diploma of ervaring het ERA-kantoor van Sint-Niklaas binnen, en is vandaag opgeklommen tot CEO van het vastgoedbedrijf. Een succesverhaal dat afstraalt op Sint-Niklaas, zijn tweede thuis. Met de renovatie van Huis Myle, het herenhuis van Balls & Glory en, wie weet, ooit nog de Salons, wil hij graag mee zijn stempel drukken op de Wase hoofdstad.
 1. Pijnderdeken Gustaaf viert vijftig jaar huwelijksgeluk met zijn Christiane: “Zoals een sprookje, niet met glazen muiltje maar wel met verloren armband begonnen”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Pijnderde­ken Gustaaf viert vijftig jaar huwelijks­ge­luk met zijn Christiane: “Zoals een sprookje, niet met glazen muiltje maar wel met verloren armband begonnen”

  Gustaaf Mannaert (74), deken van de Dendermondse Pijnders, en zijn vrouw Christiane Dierick (71) hebben hun gouden jubileum gevierd. Dat gebeurde met twee jaar vertraging door de coronacrisis, maar daardoor met dubbel zoveel plezier. Een kunstwerk van de stad met het Ros Beiaard kon het koppel zeer bekoren. “We hebben alles aan de trein, en een verloren armband, te danken”, lachen ze.