Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Pramit Basu behaalt kampioenentitel laido

HammeHammenaar Pramit Basu (31) werd dit weekend plechtig ontvangen op het gemeentehuis nadat hij de kampioenstitel binnenhaalde bij de sport laido. De sport is een soort van gevechtssport, maar is niet zo bekend bij het grote publiek. 

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Chiro Kreale neemt na tien jaar afscheid van kookmoekes: “Dankzij hen was eten op kamp lekkerder dan thuis”
  PREMIUM
  Sint-Gillis-Dendermonde

  Chiro Kreale neemt na tien jaar afscheid van kookmoekes: “Dankzij hen was eten op kamp lekkerder dan thuis”

  Tien jaar lang zorgden ze voor het allerbeste eten op kamp, maar kookmoekes Eva, Borgie, Cindy, Lien, Nele en Kristien hebben nu voor de laatste keer in de potten geroerd bij Chiro Kreale. De jeugdbeweging zorgde ervoor dat hun favoriete “kookies” eerst wel nog eens in de bloemetjes werden gezet. “Want al die jaren tien dagen lang lekker eten koken voor 170 kinderen is lang niet evident”.