David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

Politie stelt 75 overtredingen vast tijdens controle op fietsende leerlingen

HammeDe politiezone van Hamme/Waasmunster heeft donderdagochtend een controle gehouden aan KoHa Sint-Jozef waar ze een groot aantal leerlingen op de fiets controleerden. Er werden 75 overtredingen vastgesteld. 

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Schuldenberg Waasmunster baart Open Vld zorgen: “Zilveren medaille voor hoogste schuld per inwoner”
  Waasmunster

  Schulden­berg Waasmun­ster baart Open Vld zorgen: “Zilveren medaille voor hoogste schuld per inwoner”

  Oppositiepartij Open Vld Waasmunster luidt de alarmbel over de schuldgraad van de gemeente. “Niet alleen de gigantische schuldenberg baart ons zorgen, maar ook het feit dat er weinig of geen geld overblijft voor andere beleidsdomeinen”, zegt raadslid Rik Daelman (Open Vld). Burgemeester Jurgen Bauwens (CD&V) kaatst de bal terug. “Open Vld zaait onnodig angst. Als gemeente zijn we ambitieus op het juiste moment.”