Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Politie controleert fietsers op verlichting, 25 fietsers niet in orde

HammeDe lokale politie van Hamme/Waasmunster heeft maandagochtend een controle gehouden op fietsverlichting in het verkeer. In totaal werden er 361 fietsers gecontroleerd.

 1. Wordt er toch nog eens gezocht naar verdwenen zuster Gaby? Speurders bekijken verder onderzoek op site waar non mogelijk begraven werd
  PREMIUM
  Dendermonde

  Wordt er toch nog eens gezocht naar verdwenen zuster Gaby? Speurders bekijken verder onderzoek op site waar non mogelijk begraven werd

  Zal er toch nog eens gezocht worden naar de verdwenen zuster Gaby in Dendermonde? Er zou alvast een overleg komen met het Parket Generaal in Gent om te bekijken of verder onderzoek mogelijk en opportuun is op de OCMW-site van het Sociaal Huis, naast Bastion IX. Een getuige die twee Dendermondse oud-speurders konden opsporen, duidt deze locatie aan als de plek waar de verdwenen non begraven zou zijn.
 2. Festivel laat deel van opbrengst terugvloeien naar samenleving: “We willen het warmste festival van Vlaanderen zijn”
  Temse

  Festivel laat deel van opbrengst terugvloei­en naar samenle­ving: “We willen het warmste festival van Vlaanderen zijn”

  Festivel mag van 12 tot 16 april opnieuw de Vlaamse festivalzomer op gang trekken. Net als vorig jaar zijn er vijf festivaldagen met wat voor elk wat wils. De organisatoren willen ook het warmste festival van Vlaanderen zijn. Niet alleen is er het gratis FestiSpecials voor personen met een beperking maar een deel van de opbrengst wordt verdeeld onder goede doelen.