De kinderen konden zich uitleven op een reuzevoetbalspel.
Volledig scherm
De kinderen konden zich uitleven op een reuzevoetbalspel. © Foto Goossens

Pieto!nk verwent kinderen in park Kerckwijk

 1. Carine (45) geeft job in verzekeringskantoor op om droom te verwezenlijken en opent eigen krantenwinkel: “Heel blij dat ik deze stap heb gezet”
  Hamme

  Carine (45) geeft job in verzeke­rings­kan­toor op om droom te verwezen­lij­ken en opent eigen krantenwin­kel: “Heel blij dat ik deze stap heb gezet”

  Carine De Donder (45) staat vandaag voor het eerst in haar gloednieuwe krantenwinkel in de Loystraat in Hamme. “Ik heb vroeger nog in een krantenwinkel gewerkt en heb altijd gezegd dat ik er ooit zelf een wilde uitbaten”, vertelt Carine. Om haar droom waar te maken, gaf ze begin dit jaar haar job in het verzekeringskantoor van haar man op. “Ik ben blij dat ik de stap heb gezet.”
 2. Lichtpuntje voor AZ Sint-Blasius: eind deze week moet al het personeel (eerste keer) gevaccineerd zijn
  Dendermonde

  Lichtpunt­je voor AZ Sint-Blasius: eind deze week moet al het personeel (eerste keer) gevacci­neerd zijn

  Het zijn al geen gemakkelijke weken geweest voor het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde, maar met de algemeen stijgende trend van ziekenhuisopnames in ons land neemt ook de druk op Intensieve Zorgen in Dendermonde weer toe. Lichtpuntje is wel dat al het personeel van het ziekenhuis tegen eind van de week allemaal een eerste vaccin tegen COVID-19 gekregen zal hebben.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen