Open Vld laat weten dat ook zij mee voor de positieve financiële toestand gezorgd hebben.
Volledig scherm
Open Vld laat weten dat ook zij mee voor de positieve financiële toestand gezorgd hebben. © Copyright : Geert De Rycke

Open Vld: “Hamme plukt vruchten in financiële situatie dankzij onze steun in beleid”

Eerder deze week raakte bekend dat Hamme financieel een gezonde gemeente is geworden. Oppositiepartij Open Vld, die de laatste twaalf jaar mee bestuurde, maar in 2018 in de oppositie belandde na de verkiezingen, zegt dat dankzij hun beleid de gemeente opleeft. “Tijdens ons bestuur heb ik als schepen van Economie de banden met de handelaars weer aangehaald”, zegt Tom Waterschoot.

0 reacties

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.