Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Na zoveelste ongeval aan kruispunt op N41 wil Groen Hamme meer actie zien van gemeente: “Zeggen dat het niet hun verantwoordelijkheid is kan niet meer”

HammeOppositiepartij Groen Hamme heeft aan het kruispunt met de N41 en keukens van Moerzeke een korte actie gehouden om het gemeentebestuur op te roepen om meer actie te ondernemen aan het kruispunt. De reden zijn het vele aantal ongevallen die daar gebeuren en waar regelmatig gewonden vallen. “We weten dat dit planning vergt, maar we denken ook dat de gemeente wel iets meer kan doen dan zeggen dat zij niet verantwoordelijk zijn”, zegt Peggy Geerinckx. 

  1. De Donder (Leefbaarder Zele) vraagt aanpassing verkeersdrempel Aloïs De Beulelaan: “Drempel is te hoog”

    De Donder (Leefbaar­der Zele) vraagt aanpassing verkeers­drem­pel Aloïs De Beulelaan: “Drempel is te hoog”

    Op de laatste gemeenteraad kaartte Francis De Donder (Leefbaarder Zele) de hoogte van de recent aangelegde drempel in de Aloïs De Beulelaan aan. “Zelfs als je er met een lage snelheid over rijdt, voel je een naschok”, aldus het raadslid. Burgemeester Hans Knop (CD&V) antwoordde dat de drempel zal geëvalueerd worden. “Uiteindelijk is het de bedoeling dat daar stevig snelheid geremd wordt en dat gebeurt ook.”
    Zele