De medewerkers van het recyclagepark kregen een schoudertas met een lunchpakket.
Volledig scherm
De medewerkers van het recyclagepark kregen een schoudertas met een lunchpakket. © Geert De Rycke

Medewerkers recyclagepark krijgen appreciatie voor hun inzet

HammeIn het recyclagepark van Hamme hebben de schepen van milieu Lotte Peeters (N-VA) en de communicatieverantwoordelijke Anika Buys van de Verko de medewerkers bedankt voor al het werk dat ze doen. 

 1. Eerstelijnszone Dender bouwt vaccinatiedorpen in sporthallen in Appels en in Hamme
  PREMIUM
  Dendermonde/Lebbeke/Buggenhout/Hamme/Berlare/Zele

  Eerste­lijns­zo­ne Dender bouwt vaccinatie­dor­pen in sporthal­len in Appels en in Hamme

  Er komen in de regio van Eerstelijnszone Dender, waar Dendermonde, Lebbeke, Buggenhout, Hamme, Berlare en Zele toe behoren, twee vaccinatiecentra. De burgemeesters zijn zopas overeengekomen op welke locaties die komen. Eén dorp zal in de sporthal van Appels uitgebouwd worden, het andere in de sporthal Meulenbroek in Hamme. Daar zal alles voorzien worden voor een grootschalige vaccinatieoperatie. “De opbouw en uitbating van de centra zijn een logistiek, administratief en medisch huzarenstukje”, klinkt het.
 2. KoHa Sint-Jozef neemt vijf nieuwe lokalen in gebruik: “Extra ruimte voor komende jaren, maar verdere uitbreiding is niet uitgesloten”
  Hamme

  KoHa Sint-Jo­zef neemt vijf nieuwe lokalen in gebruik: “Extra ruimte voor komende jaren, maar verdere uitbrei­ding is niet uitgeslo­ten”

  KoHa Sint-Jozef in Hamme beschikt sinds kort over vijf nieuwe klaslokalen. Bovenop de bestaande lokalen werd een extra verdieping gebouwd, dat ruimte biedt voor vijf nieuwe klassen. Die waren nodig omdat de school de laatste vier jaren telkens een stijging van het leerlingenaantal heeft opgetekend. “De nieuwe lokalen geven ons de komende jaren wat extra ruimte, maar een verdere uitbreiding is niet uitgesloten”, zegt directeur Joost Onghena.
 1. Rouwauto raakt berg niet op. Maar dat is buiten deze helden gerekend
  Play

  Rouwauto raakt berg niet op. Maar dat is buiten deze helden gerekend

 2. Wassen beelden gaan viraal omdat ze te lelijk zijn
  Play

  Wassen beelden gaan viraal omdat ze te lelijk zijn