Twee personen raakten gewond.
Volledig scherm
Twee personen raakten gewond. © Koen Baten

Man loopt brandwonden op bij steekvlam uit elektriciteitskast

HammeBij een brand in de Amaat Jooslaan in Hamme is een man die aan het werken was aan de elektriciteitskast van een huis met derde graad brandwonden afgevoerd naar het ziekenhuis. Bij de vervanging van een onderdeel ging er iets mis, waardoor er een hevige steekvlam ontstond. De schade bleef wel beperkt. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.