Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Maar twee inschrijvingen, dus kleuterschool aan Boteraard moet sluiten: “Met pijn in het hart, maar schooltje openhouden, heeft weinig zin”

Het gebouw van de gemeentelijke kleuterschool Ondersteboven in de Boteraard in Hamme sluit de deuren. De vestigingsplaats wordt opgeheven omdat er maar twee inschrijvingen waren voor het volgende schooljaar. “We hadden nog gebruik kunnen maken van een tweede genadejaar, maar dat heeft volgens ons nog weinig zin”, zegt schepen Luk De Mey (CD&V). De leerlingen die ingeschreven zijn op de vestiging in de Boteraard, zullen mee les volgen in het gebouw op het Kaaiplein. 

0 reacties

 1. Putten fietsroute Briel alleen maar nog groter en dieper geworden, maar beterschap is op komst: aannemer maandag gestart met herstellingen wegdek
  Baasrode

  Putten fietsroute Briel alleen maar nog groter en dieper geworden, maar beterschap is op komst: aannemer maandag gestart met herstellin­gen wegdek

  Een goed jaar nadat de erbarmelijke toestand van de weg langs de Schelde in de wijk Briel in Baasrode voor heisa zorgde, is de toestand nog erger geworden. Aan de gigantische plas water is geen doorkomen aan. Net op het moment dat oppositieraadslid Stefaan Van Gucht (VB) nogmaals aan de alarmbel trekt, is echter plots beterschap in zicht. Maandag is een aannemer gestart met herstellingen.
 1. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

 2. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee