De school investeerde 14.000 euro in zonnepanelen.
Volledig scherm
De school investeerde 14.000 euro in zonnepanelen. © RV

Leefschool ‘t Veertje investeert in groene energie en plaatst maar liefst 41 zonnepanelen

HammeLeefschool 't Veertje in Hamme zet vanaf nu volop in op zonne-energie. De school, die behoort tot het gemeenschapsonderwijs, is één van de eerste scholen van de groep in de regio die investeert in zonnepanelen. In totaal werden er 41 panelen geplaatst.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.